Trenerski seminar, Novi Sad, 18.12.2011. godine


U nedelju, 18.12.2011. godine, u Novom Sadu, u sali za borilačke sportove, Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, u organizaciji Džudo saveza Vojvodine, održan je seminar za trenere, koji je vodio bivši džudo reprezentativac SFRJ i osvajač zlatne i bronzane medalje sa Prvenstava Evrope za seniore, gospodin Goran Žuvela.
Na predmetnom seminaru je prisustvovalo oko 40 - tak trenera, koji su istovremeno imali priliku da vide i usvoje određene znanja i veštine od strane proslavljenog džudo asa. Radilo se u dva termina, a pored kvalitetnog rada, bilo je prilike i da stari borci evociraju uspomene na svoje reprezentativne džudo dane.
Takođe, bio je ovo drugi trenerski seminar u organizaciji Džudo saveza Vojvodine i još jedna uspela akcija u svakom slučaju. Cilj i svrha ovakvih akcija je pre svega podizanje kvaliteta u trenerskoj, a samim tim i u celokupnoj džudo organizaciji. Sada je na trenerima da usvojena nova znanja prenesu na svoje učenike, a na Upravnom odboru Džudo saveza Vojvodine je da vrlo brzo, odnosno u prvoj polovini naredne godine organizuje još jedan trenerski seminar sa takođe eminentnim predavačima.

S poštovanjem,

Predsednik Džudo saveza Vojvodine
Svetislav Vukmirica

Dopis u PDF formatu možete videti i preuzeti ovde.Galerije fotografija:


Fotografije iz galerije možete videti i preuzeti
ovde.


Fotografije iz galerije možete videti i preuzeti ovde.