Treće mesto Gromovnika u Plej ofu Prve Džudo Lige Srbije


U subotu, 17.12.2011. godine, u Sremskoj Kamenici, održan je plej of Prve Džudo Lige Srbije. Na samoj završnici Prve lige nastupile su prve četvoroplasirane ekipe iz ligaškog dela takmičenja, odnosno džudo klubovi Ruma Ruma, Bezbednost Novi Sad, Partizan Kikinda i Dinamo Pančevo.
U prvom polufinalnom meču sastali su se džudo klubovi Ruma Ruma i Dinamo Pančevo, gde su uspešniji bili rumljani, te su savladali pančevce sa rezultatom 6:4.
U drugom polufinalnom meču naša ekipa je poražena od ekipe Bezbednosti iz Novog Sada sa takođe istim rezultatom, 6:4. Za razliku od meča iz 4. kola, kada smo u Kikindi, od istoimene ekipe izgubili sa ubedljivih 10:0, ovoga puta je bilo mnogo neizvesnije. Da je bilo malo više sreće, kao i da nije bilo pehova u vidu povreda Biroa i Nikolića, rezultat je mogao da glasi i u našu korist. Kako bilo nema mesta neraspoloženju, jer smo mi zacrtani rezultatski cilj ispunili, osvojili smo treće mesto i bronzanu medalju, a istovremeno smo oformili jedan mlad i kvalitetan sastav od koga tek očekujemo prave rezultate i skori povratak u elitno društvo.
Na kraju, u finalnom meču između ekipa Rume iz Rume i Bezbednosti iz Novi Sada, u dvokružnom sistemu takmičenja, uspešniji su bili novosađani i sa rezultatom 12 : 8, uspeli da osvoje titulu prvaka Prve Džudo Lige Srbije.
Mi im zato još jednom čestitamo na zasluženom uspehu i želimo puno sreće i uspeha u narednoj Super Džudo Ligi Srbije.

Partizan Kikinda – Bezbednost Novi Sad 4 : 6 ( 20 : 22 )

Ktg 66 kg
Branislav Zarić – Vuk Žilić 2 : 0 ( 10 : 0 )

Ktg 73 kg
Stefan Detari – Miroslav Begović 0 : 2 ( 0 : 7 )

Ktg 81 kg
Srđan Maričić – Vukašin Kovačević 0 : 2 ( 0 : 10 )

Ktg 90 kg
Robert Biro – Dragan Begović 0 : 2 ( 0 : 5 )

Ktg +90 kg
Nikola Majstorović – Milan Cvetković 2 : 0 ( 10 : 0 ).


Trener
Vladimir Krstekanić

Izveštaj u PDF formatu možete videti i preuzeti ovde.


Galerije fotografija:


Fotografije iz galerije možete videti i preuzeti ovde.


Fotografije iz galerije možete videti i preuzeti ovde