Prvenstvo Srbije za kadete, Niš 24.02.2012. i Međunarodni turnir za poletarce i pionire, Turija 25.02.2012. godine


Proteklog vikenda, nakon pauze prouzrokovane vanrednom situacijom, nastavljena su takmičenja u okviru Kalendara DžSS. Naime, u Nišu, 24.02.2012. godine je održano Prvenstvo Srbije za kadete, a u Turiji, 25.02.2012. godine, turnir za poletarce i pionire.
U Nišu je na državnom prvenstvu nastupilo troje naših takmičara, odnosno Roland Semeredi, Nikola Babić i Jovana Avdalović, koji su se za svoje pravo učešća, izborili na prethodno održanom Prvenstvu Vojvodine. Njihov nastup na ovom državnom prvenstvu se može okarekterisati kao očekivan, jer je reč o takmičarima kojima pre svega nedostaje iskustva. Zato mi od njih tek očekujemo dobre rezultate.
Što se tiče turnira u Turiji, na njemu je nastupilo četvoro naših članova, od kojih su dvoje osvojili medalje. Naime, Vasa Radu je u konkurenciji mlađih pionira, u kategoriji do 38 kilograma, osvojio srebrnu medalju, dok je Srđan Šošić u konkurenciji starijih pionira, u kategoriji do 38 kilograma, osvojio bronzanu medalju. Pored njih na ovom takmičenju su nastupili i Stefan Milošev i Jovan Pejić.
Narednog vikenda nas očekuju dva takmičenja u Zrenjaninu, odnosno Prvenstvo Vojvodine za seniore i 30. Međunarodni džudo turnir „8. Mart“ za mlađe uzrasne kategorije.

Treneri
Vladimir Krstekanić
Vanja Šamu


Izveštaj u PDF formatu (za štampu) možete videti i preuzeti ovde.Galerija fotografija:

Prvenstvo Srbije za kadete, Niš 24.02.2012.

Fotografije iz galerije možete videti i preuzeti ovde.
Međunarodni turnir za poletarce i pionire, Turija 25.02.2012.


Fotografije iz galerije možete videti i preuzeti ovde.