Prezentacija Prvenstva Balkana za kadete i juniore u Kikindi (27.05.2010.)


 
Kikinda, 27.05.2010.

Predmet: Prezentacija Prvenstva Balkana u judou za kadete i juniore, Kikinda, 27.05.2010. godine

Poštovani,

Dana 27.05.2010. godine, Judo klub Partizan Kikinda je na kikindskom trgu, organizovao manifestaciju sa ciljem prezentacije predstojećeg Balkanskog šampionata koji će se održati 13.-15.08.2010. godine u Kikindi, kao i samog judo sporta i veštine.

Uz atraktivan program, odnosno učešće članova judo kluba, kao i animatora i bubnjara, više stotina dece predškolskog uzrasta i učenika prvih i drugih razreda osnovnih škola je bilo u prilici da se upozna sa tajnama ove drevne istočnjačke borilačke veštine. Želja nam je bila da najmlađu populaciju usmerimo ka pravim životnim vrednostima koje sport sa sobom nosi i u tome smo dobili podršku Predškolske Ustanove „Dragoljub Udicki“, svih osnovnih škola u Kikindi, kao i A.D. „Banini“ Kikinda.

Takođe, smo dobili podršku Olimpijskog Komiteta Srbije, odnosno imali smo čast da nas poseti potpredsednik Olimpijskog Komiteta Srbije, gospodin Ivan Todorov.

Nakon ove manifestacije uslediće sledeća akcija, likovni konkurs na temu judoa, odnosno učešće najmlađih na istom, izložba najboljih radova i nagrade za najuspešnije.

Očekujemo da nam se uskoro pridruže i drugi relevantni subjekti i daju nam svoju podršku, kako bi predmetno takmičenje organizovali na vrhunskom nivou i na najbolji mogući način prezentovali naš klub i Kikindu.

 

Predsednik Organizacionog odbora

Svetislav Vukmirica

 

Dopis u PDF formatu možete videti i preuzeti ovde.

 

Galerija fotografija:

Više fotografija možete pogledati ovde.