Pojedinačno prvenstvo Srbije za starije pionire, Bor, 02.06.2012. godineProteklog vikenda u subotu, održano je pojedinačno prvenstvo Srbije za starije pionire. Na ovom takmičenju bili su prisutni najbolji takmičari iz svih regiona Srbije ove uzrasne kategorije, a naš klub je predstavljalo 5 takmičara. Oni su ovo pravo nastupa ostvarili na nedavno održanom Prvenstvu Vojvodine i ponovo bili više nego uspešni.
Nemanja Milić je bio nepobediv u kategoriji do 34 kg. Borio se odlično, bez žurbe i sve borbe rešio u svoju korist. Na taj načio je još jednom pokazao da poseduje sve odlike potrebne za vrhunskog sportistu.
Nevena Grubišić je takođe bila na dobrom putu da dođe do samog vrha. Uspela je da se plasira u finale, međutim nije imala dovoljno snage da pobedi svoju protivnicu Slavković Saru iz Pančeva. Zbog toga je morala da se zadovolji srebrnim odličjem.
Mateja Vukmirica je pokazao veliku upornost i odlučnost i na kraju je uspeo da ostvari i više od očekivanog u ovom trenutku. Nijanse su odlučivale i na kraju je uspeo da osvoji bronzanu medalju.
Zbog svega toga pomenuti osvajači medalja zaslužuju sve čestitke, kao i učesnici na ovom šampionatu, Viktor Semeredi i Srđan Šošić.Rezultati:

Stariji pioniri :

1. Nemanja Milić , ktg 34 kg, 1 mesto,
2. Nevena Grubišić , ktg + 63 kg, 2 mesto,
3. Mateja Vukmirica , ktg 66 kg , 3 mesto.


Trener
Vanja Šamu

Izveštaj u PDF formatu (za štampu) možete videti i preuzeti ovde.


Galerija fotografija: