Pojedinačno prvenstvo Srbije za Kadete, Niš (12.02.2011.)


Rezultati :

Denis Jurakić, 1995 god, 55 kg, 1 mesto,
Nemanja Krasić, 1996 god, 66 kg, 5 mesto,
Božo Elezović, 1995 god, 81 kg, 1 mesto.

Naši takmičari su postigli izvanredne rezultate i pokazali sva svoja stečena znanja i umeća. Bilo je lepo gledati kako su ovladali potrebnim veštinama i kako su svojom borbenošću došli do samog vrha srpskog džudoa u ovoj uzraznoj kategoriji.

Krasić Nemanji je ovo bila prva godina kadeta, te od njega tek očekujemo prave rezultate, dok Jurakić Denis i Elezović Božo zaslužuju velike čestitke i ja im se ispred kluba zahvaljujem na ostvarenom velikom uspehu. Takođe, sve čestitke zaslužuje i Nemanja Nikolić član Džudo kluba Kanjiža i naš povremeni član na drugoj uzastopnoj tituli kadetskog prvaka Srbije.

Očekujemo da će njih trojica biti pravi predstavnici našeg džudoa na predstojećim prvenstvima Evrope i Sveta.

Trener
Vanja Šamu

Proteklo Prvenstvo Srbije za kadete je potvrdilo naša očekivanja i predviđanja, te se sa ostvarenim rezultatima naš klub ponovo našao na samom vrhu muškog srpskog kadetskog džudoa. Nakon dve godine pomalo sušnih godina u pogledu vrhunskih rezultata, koje su bile prouzrokovane smenom generacija i promenom trenera, mozaik uspeha se polako slaže. Stručan, kvalitetan i planski rad u klubu počinje da daje rezultate i ovo je samo početak jedne uspešne godine. Sa punim pravom očekujemo vrhunske rezultate naših članova i u ostalim uzrasnim kategorijama, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni.


Predsednik kluba
Svetislav Vukmirica

Izveštaj u PDF formatu možete videti i preuzeti ovde.


Galerija fotografija: