I naš klub na društvenim mrežama

Nakon 3 godine postojanja i rada zvaničnog sajta Partizana iz Kikinde, klub je odlučio da se pojavi i na društvenim mrežama. Tako je predstavljena Facebook stranica kluba (http://www.facebook.com/judokikinda) i zvanični You Tube kanal (http://www.youtube.com/user/judopartizankikinda).

Društvene mreže će biti od koristi u poptpunijem informisanju javnosti o aktivnostima kluba.

Time je gotovo kompletirana lista domaćih klubova učesnika Super i Prve judo lige Srbije koje su prisutne na društvenim mrežama. Ovde treba dodati i niz ostalih klubova koji nemaju seniorske ekipe, ali putem Facebook-a redovno informišu javnost o aktivnostima svojih mlađih kategorija.

Kada ovome dodamo da su unazad 4 godine, od pokretanja zvaničnog sajta JSS na adresi www.judo.rs, gotovo svi članovi dva seniorska elitna ranga takmičenja izradili svoje zvanične sajtove, te da su pokrenuti sajtovi regionalnih saveza (JSV i JSB) i Balkanske Judo Asocijacije (www.balkanjudo.com), možemo biti zadovoljni razvojem Internet zastupljenosti domaćeg judo sporta.

Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da su judo klubovi i kompletna judo javnost postala svesna značaja globalne mreže kao najbržeg i najjeftinijeg sredstva za prenos i prezentaciju informacija, te društvenih mreža kao snažnog nadolazećeg komunikacionog trenda i u skladu s tim preuzela neophodne postupke kako domaći judo u ovom segmentu ne bi zaostajao za ostalim sportovima.