3. Džudo Trofej Beočina, Beočin/ Međunarodni džudo turnir „ Zagreb Open 2012“, Zagreb/ Prva Džudo Liga Srbije, Ruma, (13.-14.10.2012. godine)

U subotu, 13.10.2012. godine, džudisti kikindskog Partizana su nastupili na dva međunarodna turnira, odnosno u Beočinu i Zagrebu. Oba predmetna turnira bila su dobro organizovana i na istim se odazvao veliki broj takmičara što je u svakom pogledu bila prava prilika za da se pokaže svo znanje i umeće. Naši klinci su se dobro borili, a na takmičenju u Hrvatskoj su imali priliku i da vide glavni grad Zagreb.


3. Džudo Trofej Beočina, Beočin,13.10.2012.godineRezultati:

Mlađi pioniri :
1. Dejan Grujić , ktg 34 kg, 3 mesto.Međunarodni džudo turnir „ Zagreb Open 2012“, Zagreb, Hrvatska,13.10.2012. godine


Rezultati :

Mlađi pioniri :
1. Luka Spasić, ktg 30 kg, 3 mesto,
2. Vasa Radu, ktg 42 kg, 2 mesto,
3. Slobodan Bakić, ktg + 60 kg, 3 mesto.Prva Džudo Liga Srbije, Ruma, 14.10.2012. godine

Tromečom u Rumi počela je Prva Džudo liga Srbije za 2012. godinu. Nakon odustanka JK „Mašinac“ iz Kraljeva u ligi je ostalo 11 klubova koji će se boriti za titulu prvaka i plasman u Super Džudo ligu Srbije. Domaćin je bila ekipa JK „Sloven“ koja je ugostila „Partizan“ iz Kikinde i „Lokomotivu-Omladinac“ iz Vršca.
U prvom meču nastupili smo u sastavu Jurakić, Zarin, Biro, Nikolić i Pilipović. Mislili smo da će sve ići po planu nakon ubedljivih pobeda Jurakića i Zarina, ali onda su “kola” naglo počela da idu nizbrdo. Prvo je Biro propustio šansu,da nam donese trijumf u ovom meču posle vođstva na početku meča, a zatim i Nikolić, te Pilipović u plusu nije imao nikakve šanse protiv iskusnog Blaškovića. Nakon ovog poraza, smogli smo snage da se psihički vratimo te u meč sa „Lokomotivom-Omladinac“ iz Vršca i da pokažemo pravo lice.
U sastavu Jurakić, Detari, Biro, Nikolić, Majstorović, ostvarili smo maksimalan učinak sa pet pobeda. Dobro je što se ovaj “kiks” desio na početku šampionata da nas malo trgne, te da nam se isti ne desi ponovo, jer bi nas to sasvim sigurno udaljilo od Plej-Ofa i zacrtanog cilja.
Naredno kolo bićemo u ulozi domaćina, odnosno dana 04.11.2012. godine ćemo ugostiti DžK “Partizan” iz Kraljeva i DžK “Trudbenik Kortega” iz Beograda


Tromeč u Rumi:

JK. „SLOVEN“-Ruma : JK.„PARTIZAN“-Kikinda 6:4 (27:20)
JK.„PARTIZAN“-Kikinda : JK „LOKOMOTIVA-OMLADINAC“-Vršac 10:0 (45: 0)
JK. „SLOVEN“-Ruma : JK „LOKOMOTIVA-OMLADINAC“-Vršac 6:4 (30:20)Treneri:
Jelena Krvopić
Vanja Šamu
Vladimir Krstekanić

Izveštaj u PDF formatu (za štampu) možete videti i preuzeti ovde.

Galerija fotografija:

Zagreb


Ruma