29. Međunarodni Džudo kup „KIKINDA 2012“, Kikinda, 10 i 11.11.2012. godine


Nakon završetka poslednje borbe na 29. Međunarodnom džudo kupu „Kikinda 2012“ i prespavane noći mogu slobodno da zaključim da je ovogodišnji turnir doneo kvalitet više u odnosu na prethodni i da je samim tim postavio nove standarde, kako nama u klubu, tako i svim džudo subjektima u Srbiji.

Ove godine na našem takmičenju se okupilo 491 takmičar iz 8 država, te smo ponovo imali priliku da se družimo i ujedno oprobamo snage sa svojim sportskim prijateljima iz regiona. Svojim prisustvom takmičari i treneri iz Levski Sofija, Bugarska, Libertu Oradea i Drobeta Turn Severin, Rumunija, Pakš, Mađarska, Panda Zagreb, Hrvatska, Borsa Mostar i Leotar Trebinje, Bosna i Hercegovina, Onogošt Nikšić, Gorica i Zeta Podgorica, Crna Gora i Proleter Prilep, Makedonija, kao i naši predstavnici iz Srbije, dali su veliki značaj za samu organizaciju ovog takmičenja. Svako je na svoj način demonstrirao stečena znanja i veštine koja su na kraju dala određeni rezultat. Pre svega i pre osvajanja samih medalja najvažnije je svakako širenje prijateljstava, a potom i sticanje neophodnog iskustva za dalji sportski razvoj. Upravo je u ovome snaga našeg turnira i na tome ćemo raditi i u budućnosti.

U svakom slučaju veoma smo zadovoljni sa svim što se odnosilo na naš turnir i koliko već sutra krećemo u organizaciju narednog jubilarnog 30. Međunarodnog džudo kupa „Kikinda 2013“.


Predsednik kluba
Svetislav Vukmirica


Plasmani po uzrasnim kategorijama:


Ekipno takmičenje:

  1. ODŽK Beograd
  2. Cement Beočin
  3. Slavija Novi Sad
  4. Partizan Kikinda


Kompletne rezultate u PDF formatu (za štampu) možete videti i preuzeti ovde.

Izveštaj u PDF formatu (za štampu) možete videti i preuzeti ovde.Galerija fotografija:

10.11.2012.

11.11.2012.