1. Memorijalni džudo turnir „Miloš Mrdić“, Trebinje, Bosna i Hercegovina, 12.03.2011. godine


Proteklog vikenda naš klub je nastupio na prvom memorijalnom turniru „Miloš Mrdić“ u Trebinju.

Na putu do Trebinja prvo smo boravili u Mostaru kod naših prijatelja iz Džudo kluba Borsa. Pored druženja, u petak smo odradili jedan zajednički trening, a potom sutradan nastupili na turniru u Trebinju. Bila je ovo prava prilika da se učvrsti prijateljstvo između naša dva kluba i dogovore smernice za dalju saradnju.

Na samom takmičenju u Trebinju se okupilo oko 650 takmičara iz BiH, Crne Gore I Srbije, a naši mladi borci su opravdali kvalitet koji poseduju i ostvarili zapažene rezultate.

U konkurenciji poletaraca Nevena Milić je u kategoriji do 31 kg osvojila prvo mesto, a Slobodan Bakić u kategoriji + 50 kg drugo mesto.

Kod mlađih pionira najbolji je bio Dejan Grujić, osvojivši zlatnu medalju u kategoriji do 28 kg, srebrne medalje su osvojili Nemanja Milić u kategoriji do 31 kg, Saša Francuski do 42 kg i Mateja Vukmirica do 60 kg, dok su bronzani bili Luka Latković i Vladan Saravolac u kategoriji do 42 kg.

Imajući u vidu kvalitet koji poseduju naši takmičari, kao i sam pristup radu, postignuti rezultati su potpuno očekivani i ohrabrujući, te naši mladi borci zaslužuju sve čestitke.

Pred nama su i dalje nova takmičenja, a samim tim i izazovi, pre svega Prvenstvo Srbije za seniore, kao i Međunarodni turnir u Laktašima, a potom i zvanična takmičenja u konkurenciji mlađih pionira sa kojih takođe očekujemo lepe rezultate.

 

 

                                                                                                               Predsednik kluba

                                                                                                             Svetislav Vukmirica

Izveštaj u PDF formatu možete videti i preuzeti ovde.


Galerija fotografija:

Fotografije iz galerije možete videti i preuzeti ovde.